Zna se kojeg igrača Xavi nije prijavio za mečeve Evropske lige

Morao donijeti odluku

Zna se kojeg igrača Xavi nije prijavio za mečeve Evropske lige

Endin Čaušević

Barcelona je u januarskom prelaznom roku bila itekako aktivna, a klub je uspio dovesti četiri pojačanja.

Prvi je u Barcelonu stigao Dani Alves kao slobodan igrač, a nakon njega katalonski klub je uspio da kupi Ferrana Torresa iz Manchester Cityja za oko 70 miliona eura.

U samom finišu zimskog prelaznog roka Barcelona je uspjela dovesti još dva pojačanja. Adama Traore je stigao na posudbu iz Wolverhamptona, a danas je potvrđeno da je i Pierre-Emerick Aubameyang potpisao ugovor.

Aubameyang je u Barcelonu stigao kao slobodan igrač nakon što je potpisao raskid saradnje s Arsenalom kako bi mogao da ostvari svoj transfer na Camp Nou.

Ipak, Xavi će za mečeve Evropske lige moći prijaviti samo trojicu igrača, te će morati jednog otpisati što se tiče nokaut faze ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji večeras su objavili da je Barcelona zvanično prijavila ekipu za Evropsku ligu, te da se na spisku nije našao Dani Alves koji će igrati do kraja sezone samo mečeve La Lige.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
******i potez
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti