"Znam kakav je pritisak na Dinamu"

Kek optimista, u Rijeci vjeruju u čudo

"Znam kakav je pritisak na Dinamu"

Samir Mlaćo

Rijeka sa 5:1 deklasirala Inter, te se približila Dinamu dva kola prije kraja na četiri boda. Teško je očekivati da će Modri propustiti ovu prednost, te od gotovog napraviti veresiju, ali svakako da na Rujevici ne gube nadu u čudo.

"Ništa još nije gotovo, znam kakav je pritisak čuvanja prednosti i bit će zanimljivo do kraja.", kazao je trener Riječana Matjaž Kek.

Dinamo su u posljednja dva kola iz duela sa Rudešom i Interom potrebna četiri boda, jer u korist Zagrebčana ide i bolji međusobni duel.

U nedjelju će Rijeka u goste Cibaliji, a u posljednjem kolu ugostit će Hajduk, vjerovatno u duelu koji neće imati rezultatski značaj.

Top Komentari

Vtbh
Pitanje za novinara... kako Dinamu treba 4 boda u zadnje dvije utakmice , ako je sada dva kola prije kraja razlika prvog i drugog cetiri boda ??? Matematika Vam nije jaca strana... ako je max koki moze osvojit drugoplasirana ekipa 6 bodova... pa valjda je prvo plasiranoj ekipi dosta 2 boda iz te dvije utalmice a ne cetiri
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi