Znate li ko je danas trenirao sa Chelseajem?

Održavaju formu u Londonu

Znate li ko je danas trenirao sa Chelseajem?

Sa fudbalerima Chelseaja danas su trenirali Ashley i Joe. 

Ashley i Cole su završili svoju sezonu u Sjedinjenim Američkim Državama, a kako bi spremno dočekali nove izazove, odlučili su se priključiti treninzima Chelseaja za koji su svojevremeno nastupali. 

Obojica vrlo dobro znaju kako se osvajaju titule sa Chelseajem i njihov dolazak je obradovao sve u klubu, a od njih se očekuje da u narednim danima davanjem savjeta budu od pomoći mlađim igračima. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ashley je inače trenutno član Los Angeles Galaxyja, dok je Joe u Tampa Bay Rowdiesu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi