Znate li koliko košta Džekin novi dres?

Možete naručiti Edinov dres

Znate li koliko košta Džekin novi dres?

Edmir Škorić

Roma je danas i zvanično predstavila bh. reprezentativca Edina Džeku.

Džeko je stigao na jednogodišnju posudbu u Rim, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora. 

Edin je sa sobom u Romu donio euforiju, obećao je trofeje, a navijači su ga već na aerodromu prošle sedmice srdačno dočekali.

Džeko će na leđima nositi broj devet, što je dodatna odgovornost za našeg Dijamanta, obzirom da su mnoge Romine legende zaduživale taj broj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Rominom online šopu već je moguće kupiti Džekin dres, a on košta 130 eura. Svakao i puno za bh. standard, ali ne bi bilo loše imati orginalni Džekin dres iz Rome.

Dresovi se mogu naručiti na Rominoj stranici.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.