Znate li koliko Sarri ispuši cigareta dnevno?

Ovisnik o nikotinu

Znate li koliko Sarri ispuši cigareta dnevno?

E. Škorić

Maurizio Sarri, menadžer Chelseaja koji je na pragu prelaska u Juventus, strastveni je pušač.

Sarri je vodeći Napoli često bivao izložen kritikama jer pretjerano konzumira cigarete i često ga se može vidjeti na klupi kako pali jednu za drugom cigaretom.

Glasine na početku sezone čak su nagovijestile da će Chelsea dati svom menadžeru vlastiti prostor za pušenje na Stamford Bridge, pošto nije dozvoljeno puštenje na stadionu.

Koliko cigareta zapravo puši svakodnevno? Prema stranim izvještajima, italijanski stručnjak dnevno ispuši čak 80 cigareta, odnosno četiri kutije.

Ostaje da vidimo hoće li Juventus imati razumijevanja prema Sarrijevim potrebama, a u međuvremenu su Staroj dami "prišili" novi grb zahvaljujući upravo Sarriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Grohot
ma ko mu jebe terma
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi