Znate li šta Pique želi biti kada završi karijeru?

Ambiciozno...

Znate li šta Pique želi biti kada završi karijeru?

Defanzivac Barcelone Gerard Pique već duži niz godina čini okosnicu katalonskog tima i polako prerasta u živu legendu kluba sa Nou Campa.

U intervjuu za katalonsku televiziju, Pique je govorio o svojim planovima u budućnosti i otkrio je da najozbiljnije planira da postane predsjednik katalonskog kluba.

"Zaista se ne vidim u ulozi trenera jer mislim da u tome nikada ne bih uživao. Čak sam siguran da u trenerskom poslu ne bih bio uspješan. Zato se jednog dana vidim u predsjedničkoj fotelji Barcelone", započeo je ambiciozni Pique, koji je potom dodao:

"To je posao koji bi mi odgovarao, jer bih sigurno bio uspješan u tome. Za mene je to logičan korak nakon završetka karijere".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pique je sa Barcelonom osvojio šest titula u Primeri, tri Lige prvaka i četiri Kupa kralja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi