ŽNK Iskra: Ponosni smo što imamo reprezentativke naše zemlje

Vjeruju da će opravdati povjerenje

ŽNK Iskra: Ponosni smo što imamo reprezentativke naše zemlje

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre sa sjajnim igrama su nastavile i u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer ženske lige naše zemlje.

Bugojanke su u nedjelju deklasirale Modriču sa 6:1, iako su bodovi domaćim nogometašicama bili prijeko potrebni. Nijednog trenutka pobjeda Iskre nije dolazila u pitanje, a već u nedjelju na Jaklić dolazi Gradina iz Srebrenika.

Dobar rad ŽNK Iskra ne prolaze nezapaženo, pa je danas u klub sa Jaklića stigao poziv selektorice seniorske ženske reprezentacije Samire Hurem za Marinu Lukić, prvotimcu Iskre, za dvomeč sa B" selekcijom Francuske.

Prije toga poziv u juniorsku reprezentaciju naše zemlje dobivale su Mersima Mešić, kao i u kadetsku Sabina Behrem.

"Želim da se zahvalimo našoj selektorici Samiri Hurem, te trenerima u juniorskoj i kadetskoj reprezentaciji na ranijim pozivima naših članica i nadamo se da će iste opravdati njihovo povjerenje. Ponosni smo što u svojim redovima imamo prije svega divne osobe, a zatim i nogometašice koji će s ponosom nositi dres sa državnim grbom naše zemlje", istakli su iz ŽNK Iskra Bugojno.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi