Zoff: Španija ima dobe igrače, ali nisu kao nekada

Prije utakmice Španije protIv Italije

Zoff: Španija ima dobe igrače, ali nisu kao nekada

Eldar Ganibegović

Legendarni golman Italije Dino Zoff tvrdi kako reprezentacija Španije nije toliko opasna kao prije.

Poznato je kako će Španija na Santiago Bernabeu u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, odmjeriti snage sa Italijom, pa se povodom toga oglasio legendarni golman Italije.

"Španija? Ima dobre igrače, kao i uvijek, ali nisu kao nekada, kada su bili najjači na svijetu", rekao je Zoff u intervjuu za Diario AS, te dodao: 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ne djeluju nepobjedivo, kao šTo su nekada djelovali. Veoma sam optimističan pred utakmicu protiv njih. Santiago Bernabeu je stadion, koji nam daje mnogo sreće, nadam se kako će se to potvrditi i u subotu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi