Zolj: Na najtežim gostovanjima nismo gubili

Član NK GOŠK pred Rudar Kakanj

Zolj: Na najtežim gostovanjima nismo gubili

S. Mlaćo

GOŠK iz Gabele iz dalje u stopu prati lidera Bosnu iz Visokog, s ambicijama da nakon posljednjeg kola bude na čelu tabele i ostvari drugi plasman u Premijer ligu u historiji kluba.

 Gabeljani su u prošlom kolu teže od očekivanog porazili Radnički iz Lukavca, a u narednom ih očekuje po mnogima presudni meč protiv Rudara u Kaknju. Iskusni Amir Zolj priželjkuje pozitivan rezultat.

“Pred nama je jedno od najtežih gostovanja sezone. Atmosfera u timu je dobra, pobijedili smo Radnički i nastavili pozitivan niz, tako da se nadamo pozitivnom ishodu i u Kaknju. Svjesni smo da je Rudar jedna od najkvalitetnijih ekipa prvenstva, da teško gube na svom stadionu, ali isto tako smo ubijeđeni da smo u ovom trenutku kvalitetniji od njih. Na najtežim gostovanjima dosad nismo gubili”, podsjeća Zolj.

Darko Vojvodić sutra na raspolaganju neće imati Petrovića koji je prikupio tri žuta kartona, odnosno Đajića koji je na utakmici protiv Radničkog u prošlom kolu zaradio isključenje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi