10

Komentari (10)

2323
Curguz.poklopi se tim kacketom...niste ni trebali biti u PL..Jerinic i SNSD vas ubacili jer se bojite da Doboj ne izgubite...Fuj vi i ogavna politika.Sloboda iz Novog Grada je bila bolja od vas i namjestaljkom ste ih ostavili dole u 1.ligi RS....
mido1921
Bravo Ćurguz. Tako i treba, zabraniti izbacivanje lopte, igrati a foliranti nek leže po terenu. Interesantno je da uvijek leže igrači kluba koji ima pozitivan rezultat. Nekad i po trojica u isto vrijeme. Ne dogovore se kad ko treba da padne pa kao da ih je epidemija pokosila.
haris1000
Konačno da neko kaže kako jeste
K79
pa tako je Zrinjski u Bratislavi i primio prvi go, ! u pravu je čovjek 100%
atomskimrav
Nista nije pogresno rekao. Valjanje pocine nakon 10 min igre. Pa kakvi su to igraci ako haman na svaki kontakt ostanu da leze.
DamirT
Onda ne ocekuj da neko loptu izbaci kad tvoj igrac lezi..
EmirEmir111
100 posto.. sve upravu covjek. Imas napad, sansu za gol, dole protivnicki igrac lezi na drugoj strani. Ti izbacis loptu a on ustaje nakon 5 sekundi.
Ljacmu1
Nije bilo fair ni kako ste upali u ligu umjesto Krupe…
Farense
Krupa nije htjela ući u ligu sama tako da se morao naci drugi klub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.