11

Komentari (11)

lesina
Ako neko svojim iskustvom može izvuci maksimum od igrača i spasiti klub od ispadanja to je Vlado ! Jedan od najboljih trenera u BiH kojeg jedni te isti godinama ovde pljuju a mogu mu samo pod prozor pljunuti
Antaaaaa
Ko da su klubovi u BiH ograničeni na 10 trenera pa se samo jedni te isti vrte
pjanke.sa
Evo Sloboda pokusava nesto. Ja vjerujem da ako daju vrijeme ovom momku, da mogu napraviti nesto. Pa i ako ispadnu ove godine. Ovo je sigurno pravi potez, da se afirmisu bivsi solidni igraci sa iole trenerakog iskustva.
Antaaaaa
Apsolutno se slažem. Evo primjer Jakirovica u Zrinjskom, kad je dolazio postao je bivši prije nego je ugovor potpisao, kad je sve sjelo na mjesto prošetao se ligom. Ovo vrtenje jednih te isti apsolutno nista ne donosi isto kao ni mijenjanje ekipe svaki transfer rok, ista politika zadnjih 20 godina. Nije mi jasno da nitko u klubovima nema da kaže da se tako ne može raditi.
user1678285104
Hahahah zar jos ko vjeruje u jagodica tek su propali ako on dodje
Drakula
Sa ovim sloga ispada i nikad se vise nece vratiti.
user1676278312
Vlado Jagodic je majstor za ne izboriti opstanak . Vrlo mudar potez
Drakula
Super ovo bar znamo da ispada srpski klub
pjanke.sa
Zoran je 10 puta bolji strucnjak od Jade Jagode. Odlicno. Sad ce Sloga 100% ispast.
pjanke.sa
Fahro bajke su na drugom portalu
papagaj
Čurguzeeeee dođe ti glave FK Željo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti