Nogometaš Crvene Zvezde objavio video koji će razbjesniti sve u Partizanu
Partizan traži da se ponovi meč sa Mačvom, a Stojković im je poslao poruku

Partizan želi napustiti ligu, a Stojković je bio veoma vulgaran

Nogometaš Crvene Zvezde objavio video koji će razbjesniti sve u Partizanu

S. Mlaćo

U Srbiji se još uvijek ne stišava bura nakon jučerašnjeg meča Partizana i Mačve (0:0). Gosti su priredili veliko iznenađenje,  te je na kraju na semaforu pisalo 0:0, ali susret je odigran zaista u teškim uslovima.

Snijeg je padao tokom cijelog dana, a mećava tokom utakmice dodatno je otežavala posao nogometašima, pa su iz Partizana istakli danas da se sutra mora ponoviti, ili će u suprotnom napustiti ligu.

Vrlo brzo oglasili su se iz aktuelnog prvaka Crvene Zvezde i istakli da podržavaju ljutog rivala, no očigledno svi u Zvezdi ne misle baš tako.

Na internetu se pojavio snimak koji će gotovo siguno razbjesniti sve u Partizanu, ali i njihove navijače. Naime, nogometaš Zvezde Filip Stojković je objavio video u kojem je prokomentarisao cijelu situaciju, te bio veoma vulgaran.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ali, mi odlučujemo, sine, kad se igra. Zato što j...mo", kazao je reprezentativac Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi