Mirvić i Laterme vode pregovore

Zoran Zeljković kandidat za klupu FK Sarajevo

24

Komentari (24)

pjanke.sa
Cuj vi saznajete hahahaah
Aleksandar1976
Ko god da dodje opet treći ili četvrti prva dva se znaju i iduće sezone zar mislite da će biti nešto drugačije
Aleksandar1976
Duvaj ga bolesnik
HUNTER_79
Duvat će ga tvoja mama. Traktorista
HUNTER_79
Duvat će ga tvoja mama. Traktorista
HUNTER_79
Misliš na vas genocidaše i na onu cionističku gamad iz kamenjara? Bit će drugačije, a tamam će biti kad vas bagru išutamo s noge na nogu sve do Karpata odakle ste se i nakotili.
south
Dzaba pare nikad kluba od njih nece biti
HUNTER_79
Jel' ti to tata Vico rekao ili braća zemunci? Šuge prodane
Jas23
Ne razumijem zasto je FK Sarajevo svima tema za komentare! Pustite da ljudi rade svoj posao. Rozman ili neko drugi, ima ko odlucuje!
Hanibal
Dosta je ovih trenera is Slovenije, svi ovi u BiH su bolji od njih. Cim u Sloveniji nejma posla znaci da i nisu bogzna nesto vrijedni.Imamo Mirzu Varesanovic a samo ako on ne zeli razgovarati sa onim iz Posusja i Jagodicem iz Sloge.Jedino je od ovih iz Slovenije Edin Juraldzija odigrao dobro.i treba ga ostaviti.
blue21
Ništa dobro za sarajevske klubove, nek je sa srećom u Evropi i da potrajete duže nego prošli put
mido1921
Ovo samo zbog prezimena i rodbinskih veza.
Hanibal
Ako vec hoce zeljkovica za trenera onda neka uzmu vicu zeljkovica taj bi nam sam donio najmanje 10 bodova, zahvaljujuci svojem uticaju na sudije.
zgembo.popuslic
Sta su navalili na ove trenere iz Slovenije
user1705610547
Gooolemmoooooooo
PRESEDAN
user1676648256
**** vas zeljkovic u paksu
user1676648256
Stavite dodikovog sina
user1678285104
Sjasi murta da uzjase kurta,Sarajevo je odavno izgubilo indetitet ni sami ne znaju sta hoce,otpuste Varesanovica da dovedu Rozmana koji se bori za cetvrto mjesto u jako slaboj ligi sa jako dobrim igracima za ovu ligu,mislim da je najbolje rjesenje Musemic koji poznaje ligu i voli klub ostali samo dolaze zbog dobrog ugovora,volim te Sarajevo
hzsg
Djelomično si u pravu međutim kada se vidi šta je NSBIH sa sudijskom organizacijom uradio F.K. Sarajevo ove godine, u pogledu kontunuiranih i ciljanih sudijskih lakrdija, suspenzija terena, suspenzija tribina, suspendije vodećih ljudu u klubu, ubjedljivo najvećih novčanih kazni itd. SLOBODNO MOGU REĆI DA JE F.K. SARAJEVO OVE GODINE ZA MOJ POJAM OSVOJILO LIGU EVROPSKIH ŠAMPIONA. Pod ovakvim okilnostima ni BARSELONA nebi uspijela ništa bolje.
Ecosport
Kako je Velež uspio da bude treći? Velež je na meti saveza i sudija više nego vi. Loša vam je sezona i to morate priznati. Realni navijači to i priznaju. Naravno da se ne može pored bojca i svinjskog, ali ste kiksali na dosta utakmica sa slabijim protivnicima i to vas je dovelo do 4. mjesta.
Hanibal
Velez je povlasten klub, odmah iza borca, svinjskog i zeljeznicara
Ero
jao jao… svi vi koji podržavate varešanovića—bože sačuvaj!!!
user1678285104
Ne podrzavam varesanovica,ali i rozman nista nije pokazao da ga vise cijenim od varesanovica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.