Zovu ga nasljednikom Riberyja u Bayernu, a on najavio kraj karijere!

Coman u velikim problemima s povredama

Zovu ga nasljednikom Riberyja u Bayernu, a on najavio kraj karijere!

E. Čaušević

Kingsley Coman sigurno je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, no ogromni problemi s povredama mu ne dopuštaju da u potpunosti pokaže svoj potencijal.

Coman se na fudbalskoj sceni pojavio kao tinejdžer dok je igrao za PSG i Juventus, a prije nekoliko godina stigao je u Bayern. U njemačkom klubu brzo se izborio za mjesto u prvom timu i navijači su ga odmah proglasili nasljednikom Francka Riberyja.

Ipak, u prethodnih nekoliko mjeseci Coman gotovo da nije igrao zbog teških povreda i velikih problema sa zglobom desne noge. Propustio je ljetos i Svjetsko prvenstvo s Francuskom, a ove sezone odigrao je tek pet utakmica.

Coman je šokirao javnost u izjavi za francuske medije da ozbiljno razmišlja o završetku karijere. Poručio je da će se to sigurno desiti ukoliko se ponovo povrijedi, jer više jednostavno nema snage da ide na operaciju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne želim i ne mogu da prihvatim još jednu operaciju, što je previše onda je zaista previše. Možda mom stopalu nije suđeno da bude fudbalersko. Ukoliko se tako ispostavi radit ću nešto drugo u životu i biti totalno van svega", rekao je Coman.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi