Žrijeb Kupa Kralja donio ono što su svi željeli: Već iduće sedmice gledamo novi El Clasico!

Poznati parovi

Žrijeb Kupa Kralja donio ono što su svi željeli: Već iduće sedmice gledamo novi El Clasico!

E. Čaušević

U Madridu je održan danas žrijeb parova polufinala Kupa Kralja u kojem ćemo gledati novi El Clasico između Reala i Barcelone.

U četvrtfinalu smo gledati zaista nekolio fantastičnih utakmica prethodne sedmice, a plasman meču četiri najbolje ekipe na kraju su izborili Barcelona, Real Madrid, Osasuna i Athletic Bilbao.

Žrijeb je održan danas u Madridu, a fudbalsku javnost obradovala je vijest da ćemo već u polufinalu imati novi El Clasico.

Barcelona i Real Madrid igrali su nedavno u finalu španskog Superkupa kada su Katalonci slavili sa 3:1, ali će Kraljevi imati šansu da se osvete svom ljutom rivalu u finalu Kupa Kralja i nema dileme da će ovaj meč biti u centru pažnje.

Prva utakmica će se igrati na Santiago Bernabeu i kao što je poznato u polufinalu ćemo imati i revanš mečeve.

Što se tiče drugog okršaja polufinala ovog takmičenja tu će se sastati Osasuna i Athletic Bilbao, te će jedan od ovih klubova imati šansu da dođe do velikog finala gdje će ih čekati Real ili Barcelona.

Prve utakmice polufinala Kupa Kralja će se igrati 8. i 9. februara, dok su revanši na rasporedu 2. i 3. marta.

Jasno je da ćemo dobiti novog osvajača Kupa Kralja ove sezone jer je aktuelni prvak ovog takmičenja već ispao, a to je Betis.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
@YouTalkinToMe Jest mama ti, rekla mi da si pirgav i pokazala mi sliku jos dok si bio beba, cim te je rodila, ali ne pricamo mi puno o tebi kada smo skupa jer gledamo da vrijeme provedeno zajedno iskoristimo sto bolje. Samo mi se jednom pozalila na tu tvoju bolest i rekla da te otac ne podrzava i ja sam ponudio svoju pomoc, rekao sam joj da te moze ponekad ostaviti kod mene kad bas nema ko da te cuva. Donosila te je 2 puta dok si bio beba, otada si prestao plakati u snu jer sam ti davao specijalnu cuclu, ali njoj nikada nisam otkrio tajnu kako sam te umirio. Ona je uvjek govorila kako me vjerovatno volis vise nego pravog oca pa si se zato umirio kod mene jer osjecas tu neku sigurnost i toplinu. Toplinu moje cucle. Ljubim te puno sine moj pirgavi
2 0
nakopitam
@YouTalkinToMe Dje si ti moj pirgavi pratioce
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti