10

Komentari (10)

nakopitam
@YouTalkinToMe Jest mama ti, rekla mi da si pirgav i pokazala mi sliku jos dok si bio beba, cim te je rodila, ali ne pricamo mi puno o tebi kada smo skupa jer gledamo da vrijeme provedeno zajedno iskoristimo sto bolje. Samo mi se jednom pozalila na tu tvoju bolest i rekla da te otac ne podrzava i ja sam ponudio svoju pomoc, rekao sam joj da te moze ponekad ostaviti kod mene kad bas nema ko da te cuva. Donosila te je 2 puta dok si bio beba, otada si prestao plakati u snu jer sam ti davao specijalnu cuclu, ali njoj nikada nisam otkrio tajnu kako sam te umirio. Ona je uvjek govorila kako me vjerovatno volis vise nego pravog oca pa si se zato umirio kod mene jer osjecas tu neku sigurnost i toplinu. Toplinu moje cucle. Ljubim te puno sine moj pirgavi
YouTalkinToMe
Jadi moji. Pa ti si sinko skroz bibikno, nešto bunceš, živiš neki imaginarni život, u nekom si delirijumu. A čudo i ne bio kad 24 sata dnevno visiš na ovom portalu, sasušit ćeš se i istruhnut među 4 zida, a nećeš se moći tada iskoristiti ni za đubrivo jer nije svako *****.o za đubrovo.
nakopitam
@YouTalkinToMe Dje si ti moj pirgavi pratioce
YouTalkinToMe
Ko ti je rekao da sam pirgav, mama? Nije slagala, pitaj je za još pojedinosti. A ja nisam kao ti da pratim nešto što je malo i beznačajno kao sto ti pratis nebitne i male klubove, za mene si ti mali i nebitan žohar, zato te ja ne pratim nego si mi kao *****.o uvjek pod nogama, gdje god krenem na tebe ugazim.
Bilbao lagano osvaja
nakopitam
Namjesti sebi Real najlakseg protivnika. Joj śege sta im rade.
YouTalkinToMe
Ko go.va.na te ima na svakoj objavi, ne možes se okrenuti a da ne ugaziš u tebe.
Ne može nikako sljedeće sedmice kad Real ima obaveze, klupsko prvenstvo, koje počinje danas i traje do 11.02
nakopitam
Mogu protiv brucelone izvesti kombinovani sastav. To im dodje kao dobra provjera pred ove teze susrete.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.