Rendulić odabrao 11 fudbalera za večerašnji okršaj sa Breidablikom!

Mogu li do pobjede?

Rendulić odabrao 11 fudbalera za večerašnji okršaj sa Breidablikom!

Esmer Oštraković

Ekipa Zrinjskog večeras sa početkom od 21 sat na svom terenu odigrat će prvu utakmicu u okviru 3. pretkola Evropske lige.

Protivnik je, kao što je poznato ekipa sa Islanda, Breidablik, a jasno je da tim iz Mostara želi pobjedu u prvoj utakmici.

Pobjeda bi značila mnogo Zrinjskom jer bi imali dosta bolju situaciju pred revanš, ali jasno je i da gosti neće doći sa bijelom zastavom.

Poznati su i sastavi za večerašnju utakmicu. Krunoslav Rendulić se odlučio sa ove igrače:

Marić, Tičinović, Barišić, Jakovljević, Ćorluka, Ivančić, Kiš, Čanađija, Ćuže, Bilbija i Malekinušić.

Sa druge strane za goste igraju:

Einarsson, Gunnlaugsson, Muminović, Margeirsson, Yeoman, Eyjolfsson, Sigurjonsson, Ludviksson, Svanthorsson, Steindorsson i Einarsson.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prolaskom u narednu rundu takmičenja, Zrinjski bi imao siguran nastup u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Naravno ne treba žuriti sa bilo kakvim zaključcima, ali svima je jasno da tim iz Mostara ima veliku priliku da ispiše historiju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti