Zrinjski danas ima poseban motiv

Duel se igra od 18 sati

Zrinjski danas ima poseban motiv

Danas se igra prvi meč 21. kola Premijer lige naše zemlje.

Zrinjski će od 18 sati ugostiti FK Radnik Bijeljina, a Plemići su apsolutni favoriti.

Radi se o duelu prvoplasirane i posljednjeplasirane ekipe na tabeli, a vrijedi istaći da je Radnik jedina ekipa koja je ove sezone uspjela savladati jesenjeg prvaka iz Mostara.

Sigurno će Plemići sada imati poseban motiv za osvetu, te jasan cilj da nastave pobjedonosni niz.

“Mislim da nema većeg motiva od toga da je to jedina momčad koja nas je savladala. Dominirali smo i tada, sada imamo novi motiv, a publiku pozivam da nas podrže u što većem broju. Mislim da smo to i zaslužili, a Ultrasima hvala i za veliku podršku u Prijedoru. Nevjerovatno je koliko ih je stiglo. Što se tiče Radnika, imaju naprijed igrača koji su veoma zanimljiv, kao npr. Živković, Hasukić, Pantelić... Na nama je da uzmemo tri boda kući“, kazao je trener HŠK Zrinjski Sergej Jakirović.

Radnik u Mostar stiže na krilima pobjede nad HŠK Posušje 3:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče Zrinjskog, oni imaju taj pobjednički niz i igraju odlično. Mislim da Nemanju Bilbiju ne treba ni komentarisati, a imat će i poseban motiv protiv nas, jer smo ih jedino mi uspjeli do sada poraziti, te tada zaustaviti Bilbiju. Mi imamo kvalitetnu ekipu, nadamo se da možemo ostvariti pozitivan rezultat, a vjeruje da ćemo mnogima pomrsiti račune u nastavku sezone“, jasan je bio golman Radnika Azir Muminović u najavi meča za SportSport.ba.

Meč u Mostaru počinje u 18 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
veliki motiv. rekao bih od radnika do radnika, "nanizali" su u nizu kompletnu pl bih uz inpozantnu gol razliku 26:4 što još nikome nije uspijelo. pišu povijest svojim igrama i rezultatima. slava plemićima!!!
3 0
PRESEDAN
Da ne bude kladara kakva,može im se....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi