10

Komentari (10)

antikomunist
PS:Ocekujem gomilu uvreda, prijava, prijetnji putem PRIVATNIH PORUKA..ali navikao sam ja na to.Samo "UDRI":)
user1655831611
Kad Zrinjski dobije 10 komentara Maks a kad izgube bude 50
lalinjo
Bravo šampioni,i u porazu i u pobjedi,idemo dalje.....bravo profa majstore,gospodine....
Toniche
4 boda kasne za prvim mjestom a 3 utakmice manje imaju.. Realno kada nadoknade te tri utakmice imat ce minimum 3 boda prednosti.. Vec sad se nazire kako ce to izgledati.. 7-8 bodova na polusezoni i na kraju 15-20 bodova prednosti..
umzm12123
Volim te bola!
Jugovina
Ocekivana pobjeda, a igra pogotovo u 2. poluvremenu sampionska.
SarajFK
Sampionski nema sta. Mislim da ce Zrinjski i ove godine osigurati titulu 5-6 kola prije kraja. Mozda, ali veliko mozda da bi im komsije sa Grbavice sa 2-3 pojacanja mogli parirati. Ostali su svi 5 klasa ispod njih.
antikomunist
Kako lose glumis navijaca FKS:)Jesi ti shvatio da si daaavno prokuzen?Da vam ne pali vise kao na Klixu ili Avazu pod nikovaima Mujo, Esad, Nusret a pljuju po svemu sto je Bosnjacko.A kad se o vozdu cirilica Covicu pise, odmah hvalospjevi?:)
Catanzaro
Sprcimo ti majku skutorsku isto ste kameleoni kako ste strasljivi. Samo se sakrivate iza drugih hahahahahahs cuj @SarajFK mamu ti guzimo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.