7

Komentari (7)

Deepy
Znači, neće ništa UEFA odlučivati, u pravilniku jasno stoji da ako dva kluba imaju isti koeficijent, klub s više skupljenih bodova prošle seone u Europi je u prednosti, a to znači da je Linfield ispred jer je prošle godine igrao Europu, a Zrinjski nije. Jasno ko grah, da ne kažem pasulj. Uključite u pisanje članaka ozbiljne ljude, a ovo ruglo od članka maknite.
Deepy
Znači, neće ništa UEFA odlučivati, u pravilniku jasno stoji da ako dva kluba imaju isti koeficijent, klub s više skupljenih bodova prošle seone u Europi je u prednosti, a to znači da je Linfield ispred jer je prošle godine igrao Europu, a Zrinjski nije. Jasno ko grah, da ne kažem pasulj.
Klicko
Sad će opet neki tim tipa dundelange,dunge lange ili neki tim sa Malte.Nemaju sreće
Mackintosh
Ne treba pisat nista unaprijed. Vrapcici opasno vrebaju! Zaostaju samo 39 bodova, a to se u 5 kola da lahko nadoknadit.
user1022
Bruka od clanka. Vec se sve zna. Sta ce UEFA odlucivat Zrinjski ili Linfield kad se zna kako se to gleda, ima pravilnik za sve.
SasaBeg
Oni su i najvise krivi za taj koeficijent
karlhajncbrazzzo
Tange frange Dudenlange. To je taj nivo fudbala koji igraju naši timovi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.