Zrinjski minimalno protiv Slobode

Zrinjski minimalno protiv Slobode

E. Škorić

Zrinjski je u Mostaru stigao do pobjede nad Slobodom i to dosta teško (1:0) u 21. kolu BH Telecom Premijer lige. 

U prvom dijelu nije bilo pravih prilika. Zrinjski je imao veći podsjed lopte, ali se Sloboda jako dobro branila iako je u Mostar došla oslabljena neigranjem nekoliko važnih igrača.

U nastavku nije počelo obećavajuće, ali u posljednjih 25 minuta dosta uzbuđenja Pod Bijelim brijegom.

Domaći su imali penal, ali je Pirić odbranio udarac Nikolića s bijele tačke. Sloboda je igrala bez isključenog Efendića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S igračem više su Plemići stigli do pogotka. Nakon ubačaja sa strane, Vučina Šćepanović je glavom s pet metara zakucao loptu u mrežu nemoćnog Pirića.

Zrinjski je sada drugi sa 43 boda, a tri boda više ima vodeći Široki Brijeg.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.