Zrinjski pobjednik Memorijala u Mostaru

Memorijalni turnir Marijofil Džidić

Zrinjski pobjednik Memorijala u Mostaru

M. Maksimović

Košarkaši Zrinjskog pobjednici su Memorijalnog turnira Marijofil Džidić koji je u spomen na jednog od osnivača mostarskog kluba odigran u Mostaru u danima vikenda.

Plemići su u finalnom susretu odigranom u dvorani na Bijelom Brijegu rezultatom 86:81 (23:26, 22:13, 22:21, 19:21) porazili ekipu Zadra.

Ljubo Šamadan s 23 i Draško Knežević sa 17 koševa bili su najbolji kod Zrinjskog, dok se u timu Zadra istakao Ivan Marinković sa 19 poena.

U susretu za treće mjesto Kakanj je porazio Zlatorog rezultatom 84:77. Aldin Muflizović postigao je 19 poena za Kakanj, a Zlatorog je predvodio Dragan Đuranović s 15 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije