Poznati sastavi za duel u Mostaru
FOTO: A. Čaušević

Zrinjski dočekuje Radnik

Poznati sastavi za duel u Mostaru

Haris Zilić

Prvi duel 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas igraju fudbaleri Zrinjskog i Radnika.

Ekipe u ovaj duel ulaze sa različitim raspoloženjima.

Mostarski Plemići su ubjedljivi ldieri na tabeli sa 51 bodom, 14 više od Tuzla Citya i sa nova tri boda žele da nastave svoj put prema tituli, dok je sa druge strane ekipa iz Semberije fenjeraš, ali trijumfom protiv Posušja u prošlom kolu vratili su se u realnu borbu za opstanak. Ne treba napominjati koliki bi im bonus bio pozitivan rezultat u Mostaru, gdje su večeras ipak autsajderi.

Poznati su sastavi za ovaj duel.

ZRINJSKI: Čondrić, Barišić, Ćorluka, Bašić, Savić, Jakovljević, Janković, Memija, Kamenar, Tičinović, Bilbija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

RADNIK: Muminović, Nikić, Batar, Popara, Vasić, Ristanović, Živković, Đorić, Pantelić, Šubert, Todorov.

Glavni sudija meča je Frano Jelić iz Širokog Brijega, pomoćnici su Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Davor Maksimović iz Doboja, dok je četvrti arbitar Admir Musić iz Sarajeva.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi