Potvrđen termin utakmice Zrinjski - Sheriff

Moldavci dolaze u Mostar

Potvrđen termin utakmice Zrinjski - Sheriff

E. Škorić

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine u julu igra mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Zrinjski nije imao previše sreće prilikom žrijeba, pa će protiv moldavskog Sheriffa igrati na startu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Sada je klub iz Mostara saopštio kako će prvi susret sa Moldavcima biti odigran na stadionu u Mostaru 6. jula s početkom u 20 sati.

Ukoliko Plemići izbace neugodne Moldavce, u drugom kolu bi ih čekao ili Maribor ili Shaktyor Soligorsk, dok će u slučaju da ispadnu nastaviti takmičenje u drugom pretkolu Konferencijske lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je dominirao protekle sezone u Premijer ligi i vidjet ćemo hoće li smoći snage da napravi senzaciju na startu evropskog puta i da izbaci ekipu koja je pobjeđivala i veliki Real Madrid prošle sezone u Ligi prvaka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Srušit ćemo stadion
0 6
Ljacmu1
Zrinja ovo dobija ; imam osjećaj baš kao i protiv Utrechta, a i oni su ih podcijenili, s tim što Zrinja sada ima sjajnu ekipu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi