43

Komentari (43)

borobetmen
Зрдињски зрињски сисај сисај
AmellemA
Kružni tok u BTCju ti se raduje, pa opleti. :smajlisaRay-Bankama:
Hadzija123
Ja ne znam na koji je fazon ova sloboda skupila ove bodove pa oni se ne znaju sastaviti sa loptom
bakir_muharemagic
Daleko najozbiljniji kandidat za naslov prvaka je HSK Zrinjski. Odlican trener, ekipa ima glavu i rep. Pozicije igracki odlicno pokrivene.U21 igraci nositelji igre itd..
sslazio
Tuzla je ubjedljivo najvise pokazala.
Humac
Moj respekt za Tuzlu.Pokazala se kao ekipa koja ima i glavu i rep.I predsjednika i upravu i trenera i igrače.Što je rijetkost u ovoj ligi.Prvak može biti u svakom slučaju a hoće li biti ne znam.Nešto se pita i Zrinjski a ne bih još otpisao ni Sarajevo ili Borac,prerano je.
Humac
Da je tako to znamo i mi njegovi navijači.Ali opet se dvoumim mogu li mladi igrači nositi klub do titule.Klubu fali klasična špica jer teško probija bunker.Trebao je doći na početku sezone Južnoamerikanac i to kvalitetan a ne iz nižih liga kao što dovode igrače od tamo klubovi iz BiH.Pošto klub odavno drže privatnici koji stoje iza ugovora i profitiraju pri prodaji ne znam koliko im se isplati dovesti nekoga za velike pare,šta bi dobili financijski!?I meni bi bilo draže da mogu igrati mladi igrači kao Franko Sabljić koji je špica ili Šipovac ili Šošić ili Mašić ali je pitanje mogu li oni iznjeti teret.JerZrinjski uvijek zanima samo titula ili minimum Europa.Koje nije bilo ove sezone,ne sjećam se kad je nismo igrali.A dovesti za jednu sezonu igrača i dati mu za nju 1.milijun KM kao što je bilo slučajeva ne znam koliko je pametno.Neću o imenima ali taj igrač koji je igrao u nas i poslije napolju ili u drugim većim klubovima u BiH po meni ne vrijedi toliko.Bilo bi dobro mlade ubacivati postupno ali mogu li oni zadovoljiti bez da trpi rezultat!?
Hadzija123
fukaraslana
Ovaj Zizovic nije dzabe otjeran iz Zrinjskog od Slobode je napravio mrtvilo
damir_mo
Prvaci ... Kontra Vice, Azmira, Hasica...
Roodjeniiiiii
Dugo je prvenstvo, Sarajevo izgubi titulu prošle godine. Znamo svi kako!!!! Nisu ni Beus a ni Šula cvijeće bgm. Hasić se bori za regularnost takmičenja. Bez obzira ko je i čiji predsjednik svi bi trebali stati uz njega, makar oni koji žele da sport bude sport a ne politika.
Prazina
Jojjjj samo nemojte bolan vi o regularnosti takmičenja? Koja bolan regularnost po vama? Da svako kolo imate minimum dva penala i protivnik bar jedan crveni? Ako nije tako onda nevalja savez? Ne kažem da valja i da je regularno, ali kad iz vrapčića to čujemo onda nam se smuči sve
Objektivnost
Ti si nebitan.
damir_mo
@Roodjeniiiiii bio mi je osvježenje ali da onom izjavom da se auto samo zapalilo radi ne održavanja pao je na samo dno , žalosno za jednog čovjeka kojega znam da hvale i poslovno i privatno
damir_mo
@Prazina jesi li promašio komentar ili???
damir_mo
@Objektivnost kao i bodovi protiv Radnika
Roodjeniiiiii
Ma brate čovjeku dokurcilo, navijač sam Veleža, svakodnevno se družim sa navijačima Zrinjskog. Postoji medju nama rivalitet, i to je to, nikakve dakle nacionalisticke i druge gluposti. Momci non stop tvrde da je sudjenje Veležu loše a posebno kad se igra protiv borca. Hasić sam to zna i vidi, kad se može odgovarati za losu organizaciju meča, može i za loše sudjenje, osim kod nas. Sad bi možda trebali žaliti sudije jer su lopovi i plaćenici?
Roodjeniiiiii
@Prazina budi objektivan. Uzmi statistiku, ne treba biti pametan da vidiš da je Velež ekipa koja stvara najviše prilika u premijer ligi, a koja nažalost trenutno ima lošu završnicu. Samim time kada stvaras puno prilika ulaziš u 16erac naravno da će biti penala i svega ostalog. Ako si ikada stao na zeleni teren i dodao loptu razumit ćeš. A ovako vjerojatno sjedis ispred tv i sve znaš. Uprati inače moje komentare kad je bilo koja ekipa u pitanju, trudim se biti objektivan. Pogledaj koji meč i analiziraj malo sa stručne strane bit će ti jasnije. Protiv Veleža se svi brane. Upitaj malo ljude koji su u nogometu pa će ti reći. Šta rezultati u evropi govore? Gdje je sudjenje bilo odlično u svim mečevima.
Realist
Grande Nemanja
user1613424508
Sudija korektno sudio nazalost sloboda izgubila al sta da se radi zrinjski zasluzeno dobio i vjerovatno ce osvojit prvenstvo
Prazina
Dugo je prvenstveno i daleko do kraja. Polako samo skupljati bodove
Adnan tz
Nismo mi limitirani na antifudbal kolko to ovaj zizović zeli da budemo . Jednostavno zbog njega smo prosuli posušje i borac . Taktika mu je poznata i djeci .prvo poluvrijeme napad drugo defanzivno .
Humac
Ne traži kruha preko pogače.Objektivno imate više bodova nego što vrijedite.Na stranu Žižovićeva igra ni ja nisam poklonik takvog nogometa ali ako nemaš nešto jače od protivnika moraš mu se prilagoditi.Jer se i drugi pitaju za rezultat.Vaš najveći problem je decenijama mala uprava i vodstvo kluba.Ispustiti Husića i natjetati ga da u istom gradu napravi konkurentski klub je glup i neinteligentan potez.Jer vi nikad nećete moći na istu granu sa njim financijski a oni su klub bez navijača.A grad nema potrebu za dva kluba to je bespotreban luksuz.Ne ulazim u politiku i zašto je otjeran Husić ali filozofija da onaj koji daje pare ne odlučuje nego neki politički baburaši koji ni sebi ne znaju osigurati 100 KM a kami drugome nigdje ne prolazi.Pametnije vam je fuzionirati se s Tuzlom i privatizirati klub nego da u beskonačnost produžavate agoniju kluba u besparici u prosjeku.A Tuzla je klub duhova na tribinama.Što budete više čekali više će te tonuti.
azz33333
Bilbija to je onaj ****** mali sto je psovao majku i djecu *******u igracima želje prije desetak godina
Nedim.
Kad se to desilo?
azz33333
Nedim.
Ne sjećam se toga
damir_mo
azz33333
Nije bilo u medijima Ali znam par sudionika koji su ucestvovali u toj utakmici. Prozivao je i psovao Jadranku Bogicevicu majku *******u. Otac Bogicevica je bio musliman iz vlasenice gdje je ubijen, a njega si prislino prekrstili kao dijete
damir_mo
@azz33333 znam i ja par sudionika pa zato pitam je li znaš zašto, napiši čitavu priču a ne samo kraj
lalinjo
Svaka čast momci,borbeno od prve do zadnje minute....Bilbija majstor
Prazina
Samo jako! Još tu ima mjesta za napredak. I to dosta........ali za sada izgleda sve dobro. Čak vrlo dobro
Fourteenwords
bosnjak19781998
Sloboda pravi 200 faulova u prosjeku po utakmici, ljudi ne uvezu 20 dodavanja za vrijeme utakmice i ovo je nekome gledljivo?? Jad, tuga i čemer od igre i ekipe, ko da je treća kantonalna
kurjak
@bosnjak19781998 Razumijem te, veliki je to problem kad sa klisa i truhle kobile počneš pratiti fudbal.
user1604593678
Hvala bogu konačno tiket 187 mara...Arsenal Zrinjski Roma oba daju Barsa Paok 1x Napoli Stuttgart x2 Parma 1x i to je to ??
bosnjak19781998
dabogda ih na lijekove potrošio
Nedim.
Nemanja Bilbija klasa bh fudbala,svaka utakmica ili gol ili asistencija.Veliki znalac
VELEZ
Ode u koreju i izgubljen covjek totalno, kakva bolan klasa
user1613424508
Pa klasa za zrinjski i nasu ligu
Jugovina
Znate vi jako dobro :))))
UM1905ZM
Klasa koja vas redovno namiruje hahhaha zahladilo skakaći
Icardi072
Nemanja stari lisac, iskusno matirso Bukvica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.