Izjava prvotimca Zrinjskog nakon remija protiv Veleža

Jakovljević: Možda nezaslužen remi, ali idemo dalje

15

Komentari (15)

rodjak
moj Jakove zar ti nije jasno da ste pusha ,za vas je prvenstvo vec zavrseno ,niti ce te pobjediti Borac niti ce te u Evropu ,ali dobro sportski se nadati.Kako ti ono Dino provuce loptu kroz noge haha ,uze te ko levata ;)
starigrad
Sarbit. Šta misliš za ovo? Četalj-stašau 1:2. Lijaba vipr
starigrad
Sarbit brate. Zar ne navijaš za Zrinjski protiv Borca?
Sarbit2019
Ma jok sta ce nam Zrinjski mi ne zavisimo od Zrinjskog dobijemo sve do kraja i sampioni smo imacemo bolju gol razliku od Borca.
Ekspert
Samo što se gleda međusobni omjer, a Borac je tu bolji od vas.
BordoBijeli
@Ekspert Medjusobni omjer je isti prijatelju,gledat ce se gol razlika
1601834469
Borac ima bolji medjusobni skor
Ekspert
Nisi u pravu. Gol u gostima duplo vrijedi kad je isi broj bodova kod dva kluba. Nakaradno...ali tako je.
BordoBijeli
@1601834469 @Ekspert Kada se gledaju medjusobni napravi se mini tabela.Mi i Borac smo iz 3 duela skupili po 4 boda i gol razlika izmedju 3 utakmice nas i Borca je 6:6.Znaci medjusobni su isti.Ovako stoji u pravilniku
BordoBijeli
O čemu se radi? Ukoliko ekipe imaju identičan bodovni saldo na kraju sezone, presudni su međusobni ogledi. No, tu je situacija izjednačena – Sarajevo ima pobjedu od 4:2 na Koševu, Borac trijumf od 0:2 također na našem najvećem stadionu, dok je susret ovih timova u Banjoj Luci završen remijem (2:2). Ukupna gol-razlika u međusobnim utakmicama tako iznosi 6:6. No, s obzirom da je Sarajevo, za razliku od Borca, dvije od te tri utakmice igralo kući, postavlja se pitanje da li pravilo gola u gostima ima ovdje ikakvu ulogu? “Nema. Trokružni je sistem, pravilo gola u gostima primjenjuje se tek nak drugog kruga, kod određivanja plasmana ekipa za treću fazu. Dakle, na kraju kompletne sezone nije primjenjivo, jer nema ni logike ako je već jedna ekipa domaćin u dva meča, a druga u jednom. U konkretnom slučaju Sarajeva i Borca trenutno nijedna ekipa, stoga, nema prednost te će u slučaju jednakog broja bodova na završetku sezone odlučivati ukupna gol-razlika, jer je ova u međusobnim utakmicama svakako izjednačena”, pojašnjava za **** Milorad O. Lale, predsjednik Takmičarske komisije NSBiH.
Sarbit2019
Razmišljaj ti kako ces u B.L jer ako popusite mozete samo brati Smilje po Hercegovini.
Sarbit2019
Hahahahaha berite smilje i preturajte kamenje to vam ne gine Evropa PENIS
starigrad
Hajmo Zrinjski pobijedite u Banja luci. Horde navijaju za vas
Sarbit2019
hahahahahahaha kakvo si ti džubre gori si od mene ,a to je jako teško hahahahahaha e cuj naprijed Zrinjski baci drva da sve plane HAHAHAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.