10

Komentari (10)

nakopitam
Hahahahahhahahahahahahahhahahaahahahaahhaha Jes ih tata Čovic naucio sta ce pricati bratske coviceve prčije
plemic
sutra će se znati tko je najuspješniji klub u bih u proljetnom dijelu takmičanja.
Antikomunjara
Velez NIKADA nije igrao sa najjacim sastavom protiv Zrinjskog.Jeli do Beusa(svi moguci igraci koji su imali 2 zuta, dobili su i treci-da ne mogu da igraju protriv Zrinjskog) il.i je do necega drugogoa ali ne pamtim da je Velez ikada igrao KOMPLETAN protiv Zrinjskog.Pa fali im najmanje 7 igraca iz prvog tima...A Zrinjski kompletan.
Mostarac94
Od malih nogu pa dok ne ostarim da te volim učio me stari
Zaccheroni
Crveno obuci nek sluti na radost ! FOREVER VFC
user1678193389
Džaba sve nema red armya i nema ultrasa **** im pas mater šta rade ljudima kako nam seru PA KAKAV JE TO GRADSKI DERBI BEZ NAVIJAČA ****M VAM MAJKE MRTVE VAMA U SAVEZU
plemic
to su krivi glupani iz uprave veleža. zatvoriti ljude u krletku, nisu štiglići. trebali su dati jednu tribinu gostima, i očekivati isto gostropimstvo u revanšuu.
Rodjeni1985
U toku su radovi na istom,poenta je bila samo da Ultrase primimo, uslovi daleko od najbolji, al eto, svaka cast za Red Army!
user1678193389
Rodjeni1985
Na to mjesto ce postaviti prvo travu za trening, poslje ce stavit montaznu tribinu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti