17

Komentari (17)

user1676717906
Trebalo bi zaposliti jednog dobrog varioca, sa biroa
Ecosport
Peljto je sarajevski sudija koji se prodao vici i zločinačkoj ekipi. Uvijek svira protiv Veleža. Ovaj ofsajd nije njegova krivica, ali nesviran penal jest.
user1684265579
UGASENI miran budi
Alenizmostara
Kao navijaču Veleža je žao zbog ovoga, ali realno ovo da vidi sudija je prosto nemoguće. Volio bi da se uradi analiza eventualnog penala nad Vehabovicem.
Što prije gasiti i doživotno zabraniti djelovanje UZP zaostavštine i cionističke zločinačke organizacije. Rak rana države Bosne i Hercegovine
Samo_Realno
Pa dokle vise tog kmechanja , trebali ste primit jos 2-3 komada i to je to .
Ibrahimbeg
Lopov je i Peljto i on je čovijek Saveza, Vico ovo je sve zakuhao.Nema ovdje nikakve pravde Veležovi navijači nisu mogli prisustvovati, a Zrinjdkoga mogu raditi šta hoće. Nema gorih navijača od Zrinjskoga, a ni igrača od ovoga kluba.
Alenizmostara
Bas si realan u tri pm...
Drakula
Koga boli k sto su ih zakinuli,cist ofsajd igrac zrinjskog se zagrijavao iza gola on je zadnji igrac na terenu. Nek se zale po facebooku ko siroki
AK16
Prchimo ti maaajkuu svi redom
user1659566597
Peljto podlego pritisku domacina(kao i njegovi linijski strumfovi)
korona
Ko ih ebe i jedne i druge nek se zale na kraju sezone
AK16
Mi što smo zakinuti, sjetimo ti se familije
korona
Znam da ti se mama prisjeti kad je zasvtbi
user1690272632
Plači brezo bijela ...ha ha
user1676717906
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.