9

Komentari (9)

Alenizmostara
Pripremna utakmica sama po sebi služi da se isprobaju novi igrači, formacije itd. Ne vidim smisao u takvim utakmicama ici na rezultat. Najbolje za takve utakmice je birati ekipe sličnog stila igre kao protivnici iz ligi u kojoj se takmicite. Pogotovo mi je glupo birati protivnike iz puno jacih liga.
BoSniaN_BuLL
Sarajvo puno bolje igrao danas protiv jaceg protivnika iz puno jace lige! Ako sarajevo tako nastavi i zeli svaku utakmicu pobjediti kao ovu danas, i da im nije dovoljno samo nekad dobro igrati, sarajevo ce biti sampijon u sledecoj sezoni haha!
BoSniaN_BuLL
To ce se vidjeti, sarajevu ne treba titula da je nakbolji klub u bosni, titula je samo kruna svega toga a kralj ne hoda uvijek krunom! Haha
vedin
@Frane, zašto ti smeta što je on napisao svoje mišljenje pa makar bilo i pogrešno jer nije napisao ništa uvredljivo?!
BoSniaN_BuLL
Pa ti mjesas godine kao mikser voce, to kao kada bi rekao hrvatska je pobjedila brazil a igrala izvukla bod protiv albanije, nije ista godina, covjek se mjenja od godine u godini, neki stariji i slabiji budu ili nije ista volja kao u drugim godinama! U prijateljskoj svak zeli pobjediti, pa ti trazi izgovor, nemoj mi kao, namjerno su izgubili jer su htjeli! Haha
BoSniaN_BuLL
Ako zele 90min svaki duel sa 100% koncentracijom dobiti i svaki napad da je opasan kao danas onda ce sledeca sezona biti dobra, ali za to treba 90minuta da uvijek i u svakom segmentu zelis biti bolji od protivnika!
Frane
Ti ako radiš išta bitnije od baušteli to je gubitak za društvo, nemaš osnovnu inteligenciju. Prije svega Vllaznia je u daljem stadiju priprema, igraju utakmicu za tjedan dana, dok je Zrinjski tek u početnoj fazi, od 2 minute kad su dali slučajan gol branili su se s 11 igrača. Pripremne utakmice doslovno ništa ne znače, mi smo znali pobjeđivati Hajduk, Lokomotivu itd u prijateljskim a gubiti od Croatije Zmijavci. Da zključim, koliko si glup od 1 do uzimaš pripremne utakmice kao pokazatelj nečega. Ja ti odmah kažem da Sarajevo neće biti prvak.
Frane
Uvijek manji klubovi žele pobjediti u prijateljskoj, ovo se naložili ko vi na Rumunje. Opet ćemo vam po guzici dati kao i svake godine -90 u zadnje tri sezone. Hahahahah jada od kluba
user1675926959
Sarajevo je vječni šampion pripremnih
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.