13

Komentari (13)

Sarbit2019
IMA li vas JOŠ Mitomani ?
Lafac
@Sarbit2019 je u najmanju ruku jedan nepismeni balavac, ja tačno evo par puta pokušavam da prevedem i da vidim njegovu poruku upućenu svima nama. Što bi naši mahalci rekli: dobar momak -debil pravi !!!
Zizu81
Možda je ovaj Sarbit2019, Sabit iz Tarčina?
Sarbit2019
lafac@laf-lafičina upala mu ....... nenenene
Sarbit2019
Zizu81@nije iz Tarčina nego iz LONDONA
Aldino
fino pa stakori poput ovog sabita izlaze iz kanalizacije
Sarbit2019
Aldino@hahahaha ne znam ko pliva u dugovima i ****ima Štakor makar izađe iz kanalizacija ,a VI iz govana isplivati necete NIKADA.
Sarbit2019
A afera respirator Semir Gey Ceric koliko on vodi kako li ce Željkana sad bez presjednika dugo je bio 11 dana ? Sta kaze kampovi od marmelade tribine od čokolade ? do 2030 ,****te izgleda sve varalice u željkanu.
Lafac
Ko ti je rekao da neće ostati predsjednik? Jedno su vaše želje a drugo su realnost. Čudno je da se guraju neke vijesti koje veze nemaju sa životom u trenutku kada se kod vas dešavaju mnogo lošije stvari, čudno u najmanju ruku. Čak Cerić nije ni optužen za bilo šta ako ćemo o tome.
Neddim1
Sabite opisi nam kakav je osjecaj biti migrant 1946.
Uranija
@Lafac mnogo loših osoba koje nisu optužene nizašta ima u ovoj državi... ali ta činjenica ih ne čini poštenim ljudima nego država nam je nažalost takva da mnogi ostanu bez optužnice i bez zaslužene kazne... zato je tebi bolje da šutiš jer šutnja je zlato, pogotovo za tebe...
Sarbit2019
lafac@pa normalno da ce ostati ima čovjek večinu u upravnom odboru ON,X.LI i onaj advokat ne možete ga ni smjeniti.
Sarbit2019
Neddim1@hocu čim ti meni opišes kakav je osječaj biti KOKUZ i čekati Titulu 50 godina + jos evo 10 MAŠALA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.