Osim nakon poraza od Zrinjskog: Neke igrače smo "natjerali" da igraju više

Izjava šefa stručnog štaba Željezničara

Osim nakon poraza od Zrinjskog: Neke igrače smo "natjerali" da igraju više

H. Zilić

Ekipa Željezničara, poražena je u prijateljskom duelu od Zrinjskog, rezultatom 2:1, a nakon utakmice, komentar je dao šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim.


Osim nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika, ali izdvojio je par stvari.

"Taj gol je jedino pozitivno što možemo izvući. Dosta smo igrača "natjerali" da igraju više nego inače na pripremama, mislim imali su veću minutažu. Mi smo zadnjih 15 minuta napravili par akcija. Zrinjski je bio puno konkretniji, opasniji, žustriji i zasluženo su slavili. Utakmice na ovakvim terenima, teškim, moraš dobiti sa malo više duela, pogotovo protiv ekipa koje su u našem rangu", rekao je Osim nakon utakmice.

Izjavu poslušajte i u video prilogu: 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sarbit2019
Evo ga ALAN FORD hahahahahahahahahahaha FK DOGODINE
7 5
Denchi
U Zrinjskom bi svi ostavke podnijeli da su u vasem rangu...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi