6

Komentari (6)

BJB1
Zuka,ostani gdje i jesi.przi se na suncu i broji dolare a ovamo te svakako nece niko.
Mozes se Zukanovicu vratiti u Italiju ali u Seriju B, ali zasto se ne bi vratio u Srajevo ili u Zelju, pa i u BiH se igra fudbal, taman tvoja kvaliteta odgovara BiH premijer ligi.
Zukanovic je tipican prosjecni igrac, kakvih ima po citavom svijetu, da je Zukanovic dobar skrasio bi se u nekoj ekipi Italianske Serije A, Zukanovic je proveo u Romi samo jednu polusezonu, vidjela je Roma da od njega nema hajra - srece, Zukanovic nije igrac za reprezentacije BiH, mora da Zukanovic ima nekoga u sportsportba pa sad eto vec nekoliko dana pise o Zukanovicu, eto sada je Zukanovic redovna faca na sportsportba kao sto je to neko duze vrijeme bio Salcinovic iz Celika, molim vas prestanite vise sa Zukanovicem, jer on nije vrijedan paznje.
Emir
Sta ti znas pa vidjela je Roma da i od Salaha nema nosta kao i od mnogih drugih igraca. Zekanovic je vise nego solidan igrac i nema sumnje da moze naci mjesto uwnokom od ubova iz serie A.
koki
Placen text prijatelju
Exeter
Hahaha... koji levat.. i neki bi ga u repku... a sam kaže da se ne bavi profesionalnim fudbalom...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.