Zukanović krenuo za Rim, od večeras igrač Rome

Veliki transfer za našeg igrača

Zukanović krenuo za Rim, od večeras igrač Rome

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ervin Zukanović na putu je za Rim i večeras će postati novi član Rome, prenijeli su svi italijanski mediji.

Zukanović bi se trebao pridružiti Džeki i Pjaniću večeras, a u Romu će doći na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa njegovog ugovora od Sampdorije.

Roma će za posudbu ekipi Sampdorije isplatiti oko 1,5 miliona eura, a ukoliko žele otkupiti ugovor Zukanovića u potpunosti, onda će morati aktivirati otkupnu klauzulu koja iznosi 2,5 miliona eura.

Očekuje se da će do kraja dana naš reprezentativac obaviti ljekarske preglede i da će Spalletiju biti na raspolaganju već sutra.

Italijanski mediji pišu da se on na današnjem treningu Sampdorije zadržao tek 20-ak minuta nakon čega je u društvu svog agenta u automobilu krenuo za Rim. 

On je također i uslikan kako ranije odlazi sa treninga i sa agentom sjeda u automobil, što je odmah objavljeno na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi