Zukanović napustio SPAL

Bh. fudbaler slobodan igrač

Zukanović napustio SPAL

Standardni reprezentativac BiH Ervin Zukanović (33) postao je slobodan igrač.

Zukanović je u SPAL došao u januarskom prijelaznom roku nakon kratke epizode u saudijskom Al-Ahliju, a poslije nekoliko mjeseci okončao je svoju epizodu u klubu iz Ferrare.

Nadali su se u SPAL-u da će im Zukanović znanjem i bogatim iskustvom pomoći u borbi za opstanak u Serie A, no između dvije strane na kraju nije došlo do dogovora oko ugovora, kako do kraja ove sezone, tako ni za narednu takmičarsku godinu.

Naš fudbaler je tako postao slobodan igrač i razišao se na korektan način sa SPAL-om kojem je, između ostalog, na odlasku poželio sreću u budućnosti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovom trenutku nije poznato gdje bi Zukanović mogao nastaviti svoju karijeru. 

Top Komentari

Dino69
E vrijeme u Zelju
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi