Zukanović prekinuo post dug skoro pet godina!

Odličan tebi

Zukanović prekinuo post dug skoro pet godina!

A. Čaušević

Ervin Zukanović je prije nekoliko sedmica zvanično postao novi fudbaler Karagumruka, tima koji se takmiči u turskoj Superligi.

U prvom kolu nove sezone Karagumruk je pobijedio sa 3:0 Yeni Malatyaspor, a Zukanović je imao zaista odličan debi.

Iskusni bh. štoper je pogodio već u 4. minuti kada se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu. Lopta se odbila od prečku, a naš fudbaler je glavom pospremio u mrežu.

Inače, Zukanoviću je ovo bio prvi ligaški gol nakon skoro pet godina, posljednji je postigao u dresu Sampdorije protiv Lazija sredinom decembra.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Preostala dva gola Karagumruk je postigao u drugom poluvremenu. Sobiech je u 56. minuti povisio na 2:0, a konačan rezultat je postavio Sabo iz penala u 74. minuti.

Top Komentari

riktas
Odlican meni? Meni je katastrofalan
2 1
Mowzilla
Aferim
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi