Zukanović uspješno prošao ljekarske preglede u Romi

Bh. reprezentativac u Romi!

Zukanović uspješno prošao ljekarske preglede u Romi

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović danas je uspješno prošao ljekarske preglede u Romi i potom potpisao ugovor sa ovim petoplasiranim italijanskim klubom. 

Nakon što je za njegovo dovođenje veliko interesovanje pokazao Stuttgart, na adresu Sampdorije je iznenada stigla ponuda Rome koju predsjednik kluba Massimo Ferrero i sam Ervin Zukanović nisu mogli odbiti. 

"Pregovori sa čelnicima Rome su odrađeni u kratkom vremenskom periodu. Naprijed Roma", izjavio je Zukanović po dolasku u klub u kojem će dijeliti svlačionicu sa Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem. 

Dogovoreno je da će naš reprezentativac u rimskom klubu ostati do kraja sezone za svotu od 1,5 miliona eura, a ukoliko trener Luciano Spalletti bude zadovoljan njegovim igrama, uslijedit će otkup ugovora za 2,5 miliona eura. 

Zukanović će danas odraditi prvi trening sa novim saigračima...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi