Zukanovićev SPAL nije mogao zaustaviti šampiona, novi gol Ronalda i majstorski lob Ramseyja

Serija A

Zukanovićev SPAL nije mogao zaustaviti šampiona, novi gol Ronalda i majstorski lob Ramseyja

E. Škorić

Juventus je u okviru 25. kola Serije A gostovao na Paolo Mazzi u Ferrari gdje je slavio s 2:1.

Posljednjeplasirani SPAL poprilično je namučio Staru damu, koja je na kraju ipak stigla do sva tri boda i ima plus četiri u odnosu na Lazio, kojeg sutra čeka gostovanje kod Genoe.

Cristiano Ronaldo je u 39. minuti na asistenciju Cuadrada postigao svoj 21. pogodak u Seriji A, ali i Juveu trasirao put do pobjede.

U 60. minuti Aaron Ramsey je strijelac, no devet minuta kasnije iskusni Petagna s bijele tačke smanjuje na 2:1. Uvelo je to utakmicu u neizvjesnu završnicu, ali Juventus nije dozvolio iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Miralem Pjanić zbog povrede kuka nije igrao za goste iz Torina, dok je Ervin Zukanović bio cijeli meč na terenu u ekipi SPAL-a u koju je nedavno stigao.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije