Zvanične potvrda nije stigla, ali objava liste igrača otkriva da je Begović potpisao

Kratkoročno rješenje

Zvanične potvrda nije stigla, ali objava liste igrača otkriva da je Begović potpisao

A. Čaušević

Asmir Begović takmičarsku godinu 2019/20 provodi na posudbama s obzirom da menadžer Bournemoutha Eddie Howe ne računa na iskusnog bh. golmana. 

Begović je prvi dio sezone proveo na posudbi u Qarabagu, a zimus je stigao na šestomjesečni angažman u Milanu.

Trebinjac je u januaru s Rossonerima potpisao ugovor do 30. juna, a iako nema zvanične potvrde jasno je da je povratanik u bh. reprezentaciju produžio saradnju na još dva mjeseca.

Naime, da je sve dogovoreno otkrila je današnja lista pozvanih igrača Milana za za večerašnje gostovanje SPAL-u.

Begović se našao među 23 pozvana fudbalera i sasvim je jasno da će član Rossonera biti najkraće do kraja augusta do kada u Italiji traje takmičarska godina 2019/20.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na listi pozvanih se našao i Rade Krunić. Kladionica Mozzart ekipu Milana vidi kao izrazitog favorita u Ferrari. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Osim Begovića dvomjesečno produženje saradnje još su potpisali Zlatan Ibrahimović, Giacomo Bonaventura, Lucas Biglia, Simon Kjaer i Alexis Saelemaekers.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti