Zvanično: Antonio Cassano potpisao za Veronu
Foto: Hellas Verona

Iskusni napadač pronašao novi angažman

Zvanično: Antonio Cassano potpisao za Veronu

Iz Verone su zvanično potvrdili da je iskusni napadač Antonio Cassano njihov novi igrač. Naime, Cassano je jučer uspješno prošao ljekarske preglede, i potpisao ugovor sa povratnicima u Seriju A.

Cassano je od takmičarskog fudbala "odmarao" 12 mjeseci, nakon što je njegov prethodni klub, Sampdorija, prošlog ljeta donio odluku da bivši napadač Real Madrida i Milana neće biti dijelom njihovog prvog tima u sezoni 2016/2017.

Iskusni 34-godišnji napadač se već pridružio ostaku ekipe Hellas Verone na pripremama, a povodom svog dolaska na Bentegodi je izjavio:

"Sretan sam što sam u Veroni...Sretan sam ovdje. Zašto baš Verona? Osjećam da je ovdje uzbudljivo."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Cassano je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi