Ništa od Crvenih đavola, odlazi kod Contea

Bakayoko se odlučio za Chelsea

Ništa od Crvenih đavola, odlazi kod Contea

Eldar Ganibegović

Veznjak Tiemoue Bakayoko bi trebao uskoro potpisati za ekipu iz Londona. 

Od početka ljetnog prijelaznog roka priča oko transfera Bakayoka u Chelsea je aktuelna, kako stvari stoje Francuz bi se trebao uskoro pridružiti ekipi sa Stamford Bridge. 

Priča oko njegovog prelaska je postala zanimljiva onda kada je i Mourinho želio da ga dovede u Crvene Đavole. 

Jednu bitku protiv Mourinha je Conte izgubio prije par dana kada je The special one doveo Lukakua koji je također bio želja italijanskog trenera, ali u ovom slučaju Conte je bliži Francuzu neko strateg Uniteda.

Sky Sports prenosi kako se Chelsea dogovorio sa Monacom oko transfera Bakayoka. Kako mediji pišu londonska ekipa će dati 40 miliona funti za francuskog veznjaka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Medicinske preglede bi trebao obaviti do kraja sedmice i poslije toga se priključiti Plavcima. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti