Zvanično: Jean-Clair Todibo dogovorio sve s Barcelonom!

Od ljeta na Camp Nou

Zvanično: Jean-Clair Todibo dogovorio sve s Barcelonom!

E. Čaušević

Španski mediji jučer su iznenadili navijače Barcelonom kada su objavili da će katalonski klub pojačati mladi francuski defanzivac Jean-Clair Todibo.

Navijači Barce su na prvu pomislili da se radi samo o još jednoj špekulaciji, no prevarili su se. Barcelona je na svojoj zvaničnoj stranici danas zvanično potvrdila da će Todibo potpisati za ovaj klub na kraju sezone, te da će se na ljeto priključiti ostatku ekipe.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je ove sezone debitovao u dresu Toulousea, te je svojim igrama skrenuo pažnju mnogih klubova. Interes su pokazali Manchester City i Juventus, no on je na kraju odlučio da potpiše za Barcu gdje dolazi kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti