'Bomba' na Old Traffordu već do kraja mjeseca?
Iako je igrao u dresu Liverpoola, navijači Uniteda vjerovatno ne bi imali ništa protiv da Brazilac dođe u njihov klub

Coutinho velika želja Crvenih vragova

'Bomba' na Old Traffordu već do kraja mjeseca?

Edmir Škorić

Manchester United je konačno proigrao, uvezao je pet pobjeda, a za sva je kriv novi trener Ole Gunnar Solskjaer.

Norveški stručnjak je pokazao da je pravi čovjek za Unitedovu klupu, mada pravi izazov tek slijedi, pošto će Crveni vragovi igrati protiv Tottenhama.

Iako United trenutno igra na zavidnom nivou, Solskjaer je svjestan da će njegovoj ekipi trebati još kvalitetnih igrača, a očekuje se i jedna "bomba". Navodno, radi se o Brazilcu Philippeu Coutinhu, koji je iz Liverpoola prešao u Barcelonu.

Coutinho je prije godinu dana u Barcu došao za 130 miliona eura, ali pored silne konkurencije nije uspio da se izbori za svoje mjesto u timu i ne igra onoliko koliko bi želio.

Stoga, nije isključeno da i sam poželi da se vrati u Premier ligu, a Manchester United je navodno već razmatrao opcije njegovog dovođenja. Za ovog krilnog nogometaša zanimaju se i drugi veliki klubovi poput Cityja, Chelseaja i PSG-a...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ono što je problem jeste visina njegove odštete, pošto ga Barca ne bi pustila za manje od 100 miliona eura, a poznato je da je United ne izdvaja toliko novca u januaru.

Nema sumnje da bi navijači Uniteda jedva dočekali Coutinha, bez obzira što je igrao u redovima rivala sa Anfielda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Hahaha... Kakve gluposti pišete!! Barcelona pišala krv mjesecima, pa da ga puste u tim koji se mrzi u Liverpoolu. Baš ste retardi.
7 7
Mele
Ovo ni jedan portal. ni radio, ni novine ni tv stanica nisu objavili u cjelom svijetu. Ma koje fakultete imaju ovi nasi sa portala. samo se pitam otkuda im samo ova fantazija iskoci pred oci...
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi