Zvanično: Majstorija napadača Leipziga proglašena najboljim golom grupne faze Lige prvaka

Slažete li se?

Zvanično: Majstorija napadača Leipziga proglašena najboljim golom grupne faze Lige prvaka

S. Grebović

Iza nas je grupna faza Lige prvaka nakon koje smo saznali sve putnike u eliminacionu rundu, čiji smo rasplet dobili u ponedeljak prilikom žrijeba.

Voljom kuglica u Nyonu u osmini finala najjačeg fudbalskog takmičenja Starog kontinenta, koplja će ukrstiti Borussia Dortmun-PSG, Real Madrd-Manchester City, Atalanta-Valencia, Chelsea-Bayern, Atletico Madrid-Liverpool, Lyon-Juventus, Tottenham-Leipzig i Napoli-Barcelona.

Nakon što je odabrana idealna postava grupne faze Lige prvaka, na red je došao i najljepši gol dosadašnjeg dijela takmičenja, a ta laskava titula pripala je igraču Leipziga, Marcelu Sabitzeru.

Njemu su u leđa ostali da gledaju Suarez, koji je sjajno pogodio protiv Intera, Douglas Costa, koji je u posljednjim trenucima pogodio za pobjedu protiv Lokomotiva, te sjajan gol Lautara Martineza nakon maestralnog proigravanja Lukakua protiv Slavije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

makelele
Slazem se.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti