Zvanično: Muhamed Bešić produžio ugovor sa Evertonom
Foto: EPA

Do juna 2021. godine

Zvanično: Muhamed Bešić produžio ugovor sa Evertonom

Muhamed Bešić je danas zvanično potpisao novi ugovor sa Evertonom, koji će ga za tim sa Goodison Parka vezati do juna 2021. godine.

Na zvaničnoj stranici Evertona objavljena je vijest o potpisu novog ugovora sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine, koja je izazvala veliko oduševljenje navijača kluba iz Liverpoola, koji u Bešiću vide igrača za budućnost.

"Veoma sam zadovoljan zbog potpisa novog ugovora. Nastavit ću raditi jako i davati svoj maksimum", poručio je naš fudbaler.

Muhamed Bešić je u Everton stigao 2014. godine nakon fantastičnih partija u reprezentaciji BiH na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za klub sa Goodisona je naš fudbaler u ovoj sezoni odigrao devet utakmica i redovno je bio jedan od najboljih igrača Evertona prije nesretne povrede koju je zadobio prije nešto manje od dva mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi