Zvanično: Ognjen Đelmić novi član Vojvodine

Pronašao novi klub

Zvanično: Ognjen Đelmić novi član Vojvodine

S. Mlaćo

Iskusni ofanzivac Ognjen Đelmić jutros je i zvanično postao novi član novosadske Vojvodine, člana Super lige Srbije.

Đelmić je već ranije dogovorio saradnju sa Vojvodinom, ali problem je bila papirologija koja je sinoć stigla u Vojvodinu i sve je riješeno. Nekadašnji fudbaler Željezničara nakon raskida sa Debrecenom iz Mađarske bio je bez kluba, a za SportSport.ba je ranije potvrdio da je bio sve dogovorio oko povratka na Grbvicu, međutim nije potpisao ugovor s obzirom da je prelazni rok u našoj zemlji završen.

Đelmić (29) je u Srbiji nosio dres Rada, Železničara iz Beograda, Loznice, a nastupao je i u Laktašima, Drini Zvornik, Zvijezdi Gradačac, Olimpiku, Borcu, Čeliku...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti