Zvanično: Sandro potpisao za Juventus

Stara dama se dodatno pojačala

Zvanično: Sandro potpisao za Juventus

Edmir Škorić

Alex Sandro i zvanično je novi igrač italijanskog prvaka iz Torina.

Lijevi bek je nakon dugih pregovora stigao u Torino i Juventus ga je danas predstavio kao novo veliko pojačanje.

Stara dama je 24-godišnjeg Brazilca Portu platila 24 miliona eura. On će u Juventusu zamijeniti Patricea Evru, koji je na zalasku karijere.

Alex je prošle sezone postao važan dio portugalske momčadi, te je odigrao 29 prvenstvenih utakmica. Njegova prodaja od strane Porta bila je neizbježna nakon što je odbio da produži ugovor koji je vrijedio još godinu dana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Porto je ionako ekipa koja dovodi igrače iz Južne Amerike, pravi od njih zvijezde i onda ih prodaje velikanima iz liga petica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.