Zvanično: Semir Štilić napokon pronašao novi klub

Potpisao za Wislu Plock

Zvanično: Semir Štilić napokon pronašao novi klub

Bivši bh. reprezentativac Semir Štilić danas je napokon pronašao novi angažman.

Nakon završetka saradnje sa Wislom iz Krakowa, Štilić će ostati u Poljskoj i to u klubu koji se također zove Wisla, ali je ovaj iz Plocka.

Štilićev novi klub se takmiči u Ekstraklasi u kojoj nakon sedam kola zauzima 13. mjesto, a naš fudbaler je potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju produženja saradnje na još jednu godinu.

Semir Štilić je u novom klubu zadužio dres sa brojem 23, a potpisivanjem ugovora je stavio tačku na špekulacije koje su bile aktuelne otkako je postao slobodan igrač. Podsjetimo, ovaj 29-godišnji veznjak se povezivao sa Widzewom, Osmanlisporom, pa i Željezničarom, kao i sa još nekim klubovima.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Štilić je u karijeri nastupao za Željezničar, Wislu Krakow, Lech, Gaziantepspor, Karpaty i APOEL, dok je za reprezentaciju BiH odigrao osam utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi