Štilić pred novim angažmanom

Tražen u Poljskoj

Štilić pred novim angažmanom

Nekadašnji bh. reprezentativac Semir Štilić u potrazi je za novim klubom nakon što se razišao sa Wislom.

Štilić se u Krakow bio vratio zimus, međutim epizoda u Wisli nije donijela ono što su čelnici i navijači kluba očekivali, pa je između dvije strane na koncu prošle sezone došlo do sporazumnog raskida saradnje. 

Mediji u Poljskoj pišu kako bi Štilić svoju karijeri mogao nastaviti u Widzew Lodzu. Trener ovog kluba je Franciszek Smuda, koji je s našim fudbalerom uspješno sarađivao u prošlosti, a navodno je Poljak izrazio želju da ga ponovo ima u svom timu. 

Sarajlija u Poljskoj jedan od najboljih stranaca ikad. Uz epizodu u Wisli, u prošlosti je zajedno sa Robertom Lewandowskim nosio dres Lecha.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Pored ovih ekipa 29-godišnji vezista je još igrao za Željezničar, Karpaty, Gaziantepspor i APOEL. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi