Zvanično: Terry potpisao za Aston Villu

Zvanično: Terry potpisao za Aston Villu

Edmir Škorić

Iskusni stoper John Terry danas je zvanično potpisao ugovor sa Aston Villom.

Legenda Chelseaja ovog ljeta je bila primorna da nađe novi klub. Sjajni defanzivac postao je 1. jula sloobdan igrač, a kako mu u Chelseaju nisu dali novi ugovor, odlučio se za promjenu.

Postigao je dogovor s Aston Villom i danas je predstavljen u novom klubu.

"Zadovoljan sam zbog dolaska u Villu. Ovom klubu sam se divio prije nekoliko godina. Ovdje su fantastični objekti, Villa Park je jedan od najljepših stadiona u zemlji i ovdje je dobra grupa igrača, koje vodi iskusni menadžer Steve Bruce. Jedva čekam da počnem i da pomognem timu da napravi nešto posebno ove sezone", kazao je Terry na predstavljanju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je s Villom potpisao jednogodišnji ugovor, a s Plavcima je prethodno osvojio četiri naslova Premier lige, pet FA Kupova, tri Liga kupa i Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije