Zvanično: Valdes na posudbi u Standard Liegeu

Španski golman napokon napustio Old Trafford

Zvanično: Valdes na posudbi u Standard Liegeu

Endin Čaušević

Golman Manchester Uniteda Victor Valdes do kraja sezone nastupat će na posudbi u belgijskom Standart Liegeu.

Valdes je za United potpisao u januaru prošle godine, ali se nije uspio nametnuti Louisu van Gaalu. Holandski stručnjak ove sezone je nekoliko puta 'ponizio' Valdesa te mu je jasno dao do znanja da ne računa na njega.

Španski golman u Standardu će biti na posudbi do kraja sezone, a teško je očekivati da će se nakon toga vratiti na Old Trafford. Valdes je danas uspješno prošao ljekarske preglede u Liegeu i klub je nakon toga potvrdio njegov dolazak.

Standard danas igra na domaćem terenu protiv Genta, a ova ekipa trenutno se nalazi na sedmom mjestu tabele belgijske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi